PCB bestukken

Een gestroomlijnd proces, van design tot afwerking

"Demival bestukking" is een printassemblagebedrijf met 80 medewerkers, dat zich behalve op assemblage ook toelegt op productie - engineering, werkvoorbereiding,  inkoop en logistiek. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de klant. Demival beschikt over de mogelijkheden om de meest uiteenlopende printen te assembleren.

Hierbij wordt gebruik van conventionele of through hole bestukking en SMD bestukking.

Vanuit een "design for manufacturing" filosofie wordt eerst gekeken naar het ontwerp. Prototypes en nulseries behoren tot de mogelijkheden.
Dankzij een eigen buffervoorraad en een hoge logistieke flexibiliteit zijn producten beschikbaar wanneer de klant dat wenst.

  • Co-engineering - In nauwe samenwerking met de klant wordt een ontwerp productierijp gemaakt.
  • Voorbereiding - Courante componenten komen uit de eigen voorraad van Demival, terwijl klantspecifieke componenten door de klant kunnen worden aangeleverd.
  • Technologie - Dankzij de combinatie van de nieuwste machines en hoog opgeleide medewerkers is Demival in staat om uw productieproces geheel of gedeeltelijk in handen te nemen.
  • Testen - Demival garandeert de kwaliteit van het eindproduct door uitgebreide controles met de meest vooruitstrevende meet- en testapparatuur.

De troeven van Demival:

Folder in pdf (klikken)

Contact

Johan Bonnarens:                    Verantwoordelijke PCB bestukken                   E-mail: johan.bonnarens@demival.be

GSM: +32 (0) 475 581481            T: +32 (0) 9 386 33 29                               

 

Bedrijfsfilm