Home

Wij doen het voor u!

Met een integrale aanpak van co-engineering tot eindverpakken, bekleedt Demival als maatwerkbedrijf een unieke plaats op de Belgische markt. Demival kan immers rekenen op 600 enthousiaste medewerkers, 20.000 m² productieruimte en een modern machinepark om een brede waaier aan diensten aan te bieden:

OPENINGSUREN klikken

VERLOFKALENDERS 2019

WEGOMSCHRIJVING klikken

INSCHRIJVING VAKANTIEJOB klikken

Folder in pdf (klikken)

Bedrijfsfilm

 

Nieuws

DEMIVAL BREIDT ZIJN VERPAKKINGSAFDELING UIT

Op 3 januari 2018 heeft Demival de nieuwe uitbreiding van de verpakkings-afdeling in gebruik genomen.  Met een extra geconditioneerde productieruimte van 500m² en bijhorende magazijnen (ruim 500 palletplaatsen) komen wij tegemoet aan de aanhoudende vraag van onze klanten naar supplementaire productie- en opslagcapaciteit.

 

Naast deze uitbreiding op het gelijkvloers is er op de bovenverdieping een extra polyvalente ruimte gecreëerd van 1200m².  Met deze expansie anticipeert Demival op de wijzigende marktsituatie, waarin verpakkingsopdrachten steeds volumineuzer worden.

Demival bestaat 50 jaar en publiceert een boek: ’50 jaar Demival’

Een rijke geschiedenis van 50 jaar sociale tewerkstelling heeft nood aan een historisch boek. Demival heeft een lange weg van innovatie en groei afgelegd dank zij de vele medewerkers, directeurs, leden en bestuurders. Met het boek ’50 jaar Demival’, wil Demival een persoonlijke attentie geven aan relaties, klanten en medewerkers en haar kennis en ervaring delen. Demival hoopt met de vele warmmenselijke verhalen de lezers te inspireren en ook op deze manier bij te dragen tot nog meer maatschappelijke meerwaarde.

 

Meer nieuws