Nieuwsberichten

 • DEMIVAL BREIDT ZIJN VERPAKKINGSAFDELING UIT - 10 jan 2018

  Op 3 januari 2018 heeft Demival de nieuwe uitbreiding van de verpakkings-afdeling in gebruik genomen.  Met een extra geconditioneerde productieruimte van 500m² en bijhorende magazijnen (ruim 500 palletplaatsen) komen wij tegemoet aan de aanhoudende vraag van onze klanten naar supplementaire productie- en opslagcapaciteit.

   

  Naast deze uitbreiding op het gelijkvloers is er op de bovenverdieping een extra polyvalente ruimte gecreëerd van 1200m².  Met deze expansie anticipeert Demival op de wijzigende marktsituatie, waarin verpakkingsopdrachten steeds volumineuzer worden. • Demival bestaat 50 jaar en publiceert een boek: ’50 jaar Demival’ - 11 apr 2017

  Een rijke geschiedenis van 50 jaar sociale tewerkstelling heeft nood aan een historisch boek. Demival heeft een lange weg van innovatie en groei afgelegd dank zij de vele medewerkers, directeurs, leden en bestuurders. Met het boek ’50 jaar Demival’, wil Demival een persoonlijke attentie geven aan relaties, klanten en medewerkers en haar kennis en ervaring delen. Demival hoopt met de vele warmmenselijke verhalen de lezers te inspireren en ook op deze manier bij te dragen tot nog meer maatschappelijke meerwaarde.

    • Demival bestaat 50 jaar en dat moet gevierd worden! - 11 apr 2017

  Op zaterdag 22 april 2017 opent Demival haar deuren voor het grote publiek.
  Doorloop het bedrijf en de vele informatiestanden waar praktische en boeiende uitleg gegeven wordt over de zes afdelingen van Demival. Bezoekers genieten van zoet en een drankje tussendoor en iedereen krijgt een fijne attentie.

  Zie flyer in bijlage (klikken op de link) • Demival Academy: het nieuwe opleidingscentrum van Demival - 21 mrt 2017

  De vroegere directeurswoning werd omgebouwd tot een opleidingscentrum met drie leslokalen met respectievelijk 12, 18 en 30 plaatsen en kreeg de naam “Demival Academy”.

  Demival ontwikkelt eigen opleidingsmodules en luistert ook naar wat de medewerkers willen leren. Zo kan iedere medewerker een aanvraag indienen om deel te nemen aan een externe of interne opleiding, door middel van het invullen van een aanvraagformulier bij de directe verantwoordelijke. Ook wordt er jaarlijks bij de functioneringsgesprekken gepeild naar de opleidingsbehoeften en de verwachtingen van de medewerkers.  Dit alles wordt gebundeld in een vormingsplan.

  Afhankelijk van het type opleiding, wordt er intern of extern opgeleid. • BRC-certificaat grade AA en IFS certificaat hoger niveau - 21 sep 2016

  Demival beschikt over het BRC-certificaat grade AA en het IFS certificaat hoger niveau voor het verpakken van chocoladeproducten, pralines en biscuits.

  Demival voldoet hiermee aan de Global Standard for Food Safety en de International Food Standard. • Demival, gespecialiseerd in full turnkey oplossingen. - 19 feb 2016

  Demival bouwt al 40 jaar aan een sterke expertise in drie technische divisies, met name de bestukking van printplaten, elektro- en technische montage en metaal- en kunststofbewerking.

  Dankzij de wisselwerking tussen deze drie divisies, ontpopt Demival zich voor heel wat bedrijven tot hét centraal aanspreekpunt, dat technische bewerkingen van A tot Z behartigt.

  Zie artikel Vlaanderen Manager nr. 56 (uitgave 1 maart 2016) in bijlage (klikken op de link).

    • Uw voeding verdient onze verpakkingsexpertise - 18 feb 2016

  Kwalitatief verpakken maakt een essentieel onderdeel uit van voedselveiligheid.

  Demival is al decennialang uitstekend vertrouwd met deze specialisatie.

  De service van het maatwerkbedrijf kenmerkt zich onder meer door de enorme flexibiliteit en het strikt naleven van de afgesproken levertermijnen.

  Zie artikel Vlaanderen Manager nr. 55 in bijlage (klikken op de link).

    • Demival te gast in Reyers Laat 03/12/2014 - 3 dec 2014

  Wim Baillieu werkt samen met Demival om zijn handgedraaide gehaktballen te laten maken.

  In Reyers Laat was Wim Ballieu te gast, samen met enkele van onze werknemers.

  Klik op onderstaande link voor het fragment.

  Productie van gehaktballen

  Klik op onderstaande link voor een artikel in Het Laatste Nieuws

  "Elke gehaktbal moet perfect zijn"

    • Vakantiejob bij Demival - 26 mrt 2014

  Ben je minstens 15 jaar, jong en dynamisch en beschik je over een positieve arbeidsingesteldheid? Dan kan je bij ons aan de slag als jobstudent.

  Download het sollicitatieformulier en het medisch attest (dit laten invullen door uw huisarts) en mail alles terug naar receptie@demival.be.

  Opsturen kan naar volgende adres:

  Demival vzw
  Tav "Inschrijving vakantiejob"
  Machelenstraat 169
  9800 DEINZE


 • ESF Kwaliteitslabel fase 2 - 4 aug 2013

  Het ESF Kwaliteitslabel werd toegekend op basis van het positief resultaat van een audit op 3 november 2011. Het label werd toegekend voor 3 jaar.

    • Zonnepanelen - 30 jun 2010
  In samenwerking met Enfinity werden 1.500 panelen geïnstalleerd op +/- 9.400 m² dakoppervlakte van Demival.
  Deze panelen produceren jaarlijks 300.000 kWh groene energie.

    • Ambassadeurs - 25 mei 2010
  Demival benoemt op 11 juni 2010 de volgende bedrijven tot ambassadeur van de Vlaamse beschutte tewerkstelling.
  Stadsbestuur Deinze; Guylian NV; Friesland Campina NV; CMC NV; HMC International NV; Aucxis Trading Solutions BVBA; CTO NV; Nexans Cabling Solutions; ATS Brussels NV en AV Medical NV