Onze troeven

Kwaliteit
Klanten waarderen de zin voor kwaliteit van Demival, wat ook gestaafd wordt door de erkenningen, waarover Demival beschikt. Een moderne werkomgeving die voldoet aan de hedendaagse normen, gecombineerd met een divers uitgebouwd machinepark, helpt bovendien de kwaliteitszorg van Demival te garanderen.

Flexibiliteit en service
Naast kwaliteit, draagt Demival flexibiliteit hoog in het vaandel. De interne structuur en werking met korte communicatielijnen tussen de klant en de productievloer, zorgen ervoor dat Demival zich uiterst flexibel kan opstellen met 'Just in time' leveringen en 'last minute' aanpassingen tijdens het productieproces. De uitgebreide capaciteit van Demival met 600 medewerkers en 20.000 m2 productieruimte, zorgen ervoor dat de wensen van de klant optimaal kunnen ingevuld worden, ook in piekperiodes.

Adviesverlening
Bij de ontwikkeling van nieuwe producten stelt Demival haar jarenlange ervaring en uitgebreide know how graag te beschikking van haar klanten met grondig advies bij het voorontwerp van een nieuw project.
In het kader hiervan zal Demival indien nodig ook –vrijblijvend- de nodige stalen aanmaken.

Uitgebreide capaciteit
Met 600 medewerkers en een productieoppervlakte van 20.000 m2, beschikt Demival over voldoende capaciteit om uw werk uit handen te nemen en opdrachten perfect af te werken. Bij de verwerking van verse producten maakt Demival gebruik van moderne individuele productieruimtes, die met permanente computergestuurde temperatuursmeting onafhankelijk van elkaar gekoeld worden.