Kwaliteitslabels

Kwaliteits- milieubeleid Demival VZW

 

ISO 9001: versie 2015

De voortdurende zin voor kwaliteit van Demival wordt door klanten erg gewaardeerd, wat gestaafd wordt door het ISO 9001 kwaliteitslabel dat aan Demival toegekend werd voor de afdelingen bestukking van printplaten en elektromontage.

 

ISO 14001: versie 2015

Aan de hand van het ISO 14001 certificaat, wil Demival haar betrokkenheid met het milieu aan de belanghebbenden beklemtonen.
Het certificaat werd toegekend aan alle afdelingen binnen het bedrijf.

 

FAVV

Bij de verpakking van voedingswaren werd Demival door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) erkend voor:

  • KF523
    • Gekoeld of diepgevroren opslag van vers vlees, gehakt vlees, vleesbereidingen, vleesproducten en separatorvlees;
    • Opnieuw bijeenbrengen e/o opnieuw verpakken van vers vlees, gehaktvlees, vleesbereidingen, vleesproducten en separatorvlees;
    • Gekoelde opslag van melk of zuivelproducten buiten de detailhandel.

 

BRC grade A

Demival behaalde het BRC-certificaat grade A voor het verpakken van chocoladeproducten, pralines en biscuits verwerkt in Demival 2. Demival voldoet hiermee aan de Global Standard for Food Safety.

 

IFS hoger niveau

Demival voldoet aan de eisen van de International Food Standard op hoger niveau voor het verpakken van chocoladeproducten, pralines en biscuits verwerkt in Demival 2.

 

BIO

Certificatie voor: Loonwerk biologische producten - verpakken in loondienst.

 

ESF Kwaliteitslabel fase 2

Het ESF Kwaliteitslabel werd toegekend op basis van het positief resultaat van een audit op 24 september 2013. Het label werd toegekend voor 3 jaar.