Activiteiten

Groendienst

Activiteiten

Groendienst

Groendienst

Een vertrouwde partner voor veel steden en gemeenten.

De Groendienst heeft enerzijds klanten waar dagelijks en wekelijks onderhoud wordt gedaan en anderzijds klanten waar sporadisch de tuin onder handen moet genomen worden.  De medewerkers van de Groendienst worden onder andere ingezet om gras te maaien, hagen te scheren, te snoeien, te harken, te spitten, te hakselen, onkruid en zwerfvuil te verwijderen,…

De meeste steden en gemeenten hebben een eigen groendienst, maar om de piekperiodes en eventuele grotere projecten op te vangen, kiezen ze ervoor om dit uit de besteden aan een betrouwbare partner.

Ook andere organisaties zoals scholen, ziekenhuizen, bedrijven en woonzorgcentra laten hun tuinen en parken door Demival onderhouden.

In het kader van duurzaam ondernemerschap heeft Demival eind 2019 ruim 80% van haar machinepark vervangen door elektrisch tuingereedschap. Haagscharen, bosmaaiers, kettingzagen, bladblazers en berm maaiers worden voortaan aangedreven door een elektrische batterij. Een vast onderdeel van de uitrusting van elke werknemer van de Groendienst.

Elektrisch aangedreven materiaal is niet alleen stiller voor de omgeving, maar levert ook geen schadelijke uitlaatgassen en beperkt drastisch de CO2 uitstoot.

Op deze manier kan Demival niet alleen een referentie zijn voor de opdrachtgever, maar ook een inspiratie zijn voor de burger.

 

Meer info over onze diensten?

Neem vrijblijvend contact op