Activiteiten

Verpakken

Activiteiten

Verpakken

Verpakken

Voeding en niet-voeding verpakken met innovatieve technieken in geavanceerde productieruimtes. Of de maatwerkers voeren het werk uit op de werkvloer bij de klant en vermijden op deze manier onnodige transporten.

In de geavanceerde productieruimtes van de verpakkingsafdeling voeren dagelijks 260 medewerkers een divers aantal verpakkingstechnieken uit en verzorgen ze aanvullende diensten. Zo zijn er o.a. open en gesloten krimp, cellofaneren, labelen, digitale weegcontrole, aftellen en vullen, flowpack, displaybouw, toevoegen van promomateriaal en manuele montage. Door jarenlange ervaring en het continu investeren in nieuwe machines, kan Demival beantwoorden aan de stijgende vraag van ecologische alternatieven voor plastic.

Voor het verpakken van voeding zijn er 7 geconditioneerde productiecellen en magazijnen met 7.000 palletplaatsen. De magazijnen zijn voorzien van computergestuurde temperatuur- en vochtigheidsregelsystemen, waardoor de ruimtes onafhankelijk van elkaar gekoeld kunnen worden van 0° tot 24°C. Dit maakt dat Demival kan garanderen dat voedingsproducten zoals vlees, vis en groenten en non-food onder de aangewezen condities kunnen worden verwerkt en gestockeerd. Er wordt samen met de klant vooraf gestreefd naar een optimale verpakking.

 

In bepaalde gevallen voeren maatwerkers het werk uit op de werkvloer bij de klant. Het grote voordeel hiervan is dat er geen tijd verloren wordt met transporten, er zeer snel geschakeld kan worden en er een uitstekende kwaliteitscontrole kan uitgevoerd worden.

Meer info over onze diensten?

Neem vrijblijvend contact op