Activiteiten

Uitwerk

Activiteiten

Uitwerk

Uitwerk: de maatwerkers werken ter plaatse in uw bedrijf

Wanneer een opdracht niet in de gebouwen van Demival kan plaatsvinden door bijvoorbeeld een te grote logistieke impact of bepaalde machines die nodig zijn voor de uitvoering, kan Demival een team van maatwerkers afvaardigen, onder leiding van een ervaren begeleider, om in uw bedrijf opdrachten uit te voeren.

Zij komen met eigen vervoer en kunnen volledig zelfstandig werken, maar de klant behoudt de controle over elke productiestap, bij eventuele problemen kan er dan ook onmiddellijk ingegrepen worden en gaat er geen tijd verloren.

Het uitbesteden van eenvoudige, repetitieve taken of projecten heeft naast het feit dat de eigen medewerkers zich kunnen toeleggen op hun eigen taken, ook als voordeel dat piekperiodes kunnen opgevangen worden zonder dat er extra personeel in dienst genomen moet worden. 

Ook wat logistiek betreft brengt uitwerk met Demival voordelen met zich mee: materialen en machines hoeven immers niet getransporteerd te worden en kunnen ter plaatse blijven.

Demival brengt en haalt haar maatwerkers met eigen transporten. Dat bespaart u als bedrijf tijdswinst en minder transportkosten.

Meer info over onze diensten?

Neem vrijblijvend contact op