Diensten

Activiteiten

Diensten

Activiteiten

Verpakken voeding, niet-voeding en uitwerk

Verpakken van voeding en niet-voeding met innovatieve technieken in geavanceerde productieruimtes. Of de maatwerkers voeren het werk uit op de werkvloer bij de klant en vermijden op deze manier onnodige transporten.

PCB bestukken

PCB Bestukken: een unieke Belgische combinatie van engineering, know how en inzet van maatwerkers. De meest uiteenlopende printen kunnen in deze afdeling geassembleerd worden. Er wordt gefocust op productie-engineering, werkvoorbereiding, inkoop en logistiek. Bedrijven kunnen bij deze Demival afdeling terecht voor tropicalisatie of coating, potting, trough hole bestukking én SMD bestukking (dubbelzijdig en enkelzijdig).

Elektromontage

Snel en efficiënt schakelen tussen mens en machine. Deze afdeling wordt vaak geïntegreerd ingezet met andere technische expertises van Demival zoals PCB Bestukken en Metaalbewerking. Deze drie afdelingen kunnen afzonderlijk werken, maar worden vaker geclusterd ingezet en ontzorgen op deze manier vele productiebedrijven op een duurzame wijze van een aanzienlijk deel van het productieproces.

Metaalbewerking

Ruime expertise als basis voor totaaloplossingen. Voor de bewerking van metaal is veel expertise nodig. Bij Demival heeft men meer dan dertig jaar ervaring en kennis, die in praktijk omgezet worden met een modern machinepark. Deze combinatie staat garant voor het realiseren van totaalconcepten en vaak gaan deze gepaard met vrij complexe metaal- en/of kunstwerkbewerkingen.

Groendienst

Een vertrouwde partner voor veel steden en gemeenten. Vroeger hadden de meeste steden en gemeenten een eigen groendienst, maar de laatste jaren kiest men er steeds vaker voor om deze diensten uit te besteden. Ook andere organisaties zoals scholen, ziekenhuizen, bedrijven, woonzorgcentra, …. laten hun tuinen en parken door Demival onderhouden.

Meer info over onze diensten?

Neem vrijblijvend contact op