Technische activiteiten

PCB bestukken

Technische activiteiten

PCB bestukken

PCB bestukken

Een unieke Belgische combinatie van engineering, know how en inzet van maatwerkers.

 

Deze afdeling wordt vaak geïntegreerd ingezet met andere technische expertises van Demival zoals Elektromontage en Metaalbewerking. Deze drie afdelingen kunnen afzonderlijk werken, maar ze worden vaker geclusterd ingezet en ontzorgen op deze manier vele productiebedrijven op een duurzame wijze van een aanzienlijk deel van het productieproces. En dit kan gaan van aankoop tot afgewerkt onderdeel of product. De combinatie van de drie competenties laat Demival toe mee te werken aan innovatieve projecten.

De meest uiteenlopende printen kunnen in deze afdeling geassembleerd worden. Er wordt gefocust op productie-engineering, werkvoorbereiding, inkoop en logistiek. Bedrijven kunnen bij deze Demival afdeling terecht voor tropicalisatie of coating, potting, trough hole bestukking én SMD bestukking (dubbelzijdig en enkelzijdig).

Het monteren van componenten op printplaten door maatwerkers is uniek in België. Dit is mogelijk op een perfect duurzame en kwalitatieve manier, dankzij efficiënte werkvoorbereiding, testen en opleiden van medewerkers en nauwgezette controle. Er worden functionele en flying probe testen uitgevoerd én controle met 3D automatische optische inspectie (AOI). Vanuit een productie filosofie wordt eerst gekeken naar het ontwerp. Middelgrote en grote productieseries, kunnen eventueel voorafgegaan worden door prototypes en nulseries. In bepaalde gevallen gebeurt ontwerpen samen met engineering bureaus. Dankzij een eigen buffervoorraad en een hoge logistieke flexibiliteit zijn productieprocessen snel op te zetten of op te schalen.

Meer info over onze diensten?

Neem vrijblijvend contact op